20 år av mur och puts

Karlbergs Mur & Puts grundades 2017 av Jacob Vendelstrand och Milazim Hasani. Inom företaget finns sammanlagt cirka 20 års erfarenhet av mur- och putsarbeten både i Sverige och utomlands, exempelvis i grannlandet Norge.

Vi gör allt inom mur och puts

Vi på Karlbergs Mur & Puts i Varberg utför alla typer av arbeten inom mur och puts med allt från lecamurning, tegelfasader och putsfasader till grunder, innerväggar och utomhusmurar.

Viktigt för oss är att alltid utföra ett kvalitetsmässigt bra jobb, inom ramen för den lovade tidsplanen, med ett material av hög kvalitet. På det viset är vi en aktör i Halland som våra kunder kan lita på. Inför framtiden satsar vi på att fortsätta utvecklas och vår vision och önskan är att expandera.

Vi har vår bas i Varberg men kunderna finns i hela Halland från norr till söder, exempelvis i Kungsbacka, Varberg och Falkenberg, samt i Göteborg och Borås med omnejd.

Hör av dig för mur- och putsarbeten

Vi gör både mindre och större mur- och putsarbeten åt kunder som byggföretag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner.

Behöver du hjälp med ett arbete inom mur och puts? Tveka inte att höra av dig så tar vi ett samtal om dina önskemål. Kontakta oss

Läs även gärna mer om våra arbeten inom murning eller putsning.